Malmö 4H-krets

Direktlänk till inlägg 23 december 2010

Ofrivillig översvämning på Almvik

Av Almviks 4H - 23 december 2010 11:22

I morse då jag gick "Go´morron"-rundan i stallet, möttes jag av översvämning i hästavdelningen.

Åh, neeej! Är det Cina som har vält ut sin spann, som vi satte in igår em, då vattenledningarna hade frusit? Nej, det var mer vatten än så. Hennes spann stod på sin plats och Cina tittade på mig och skickade tankeöverföring "Släpp ut mig ur denna sjö i boxen". Carissmas box var även den full av vatten och hennes vattenkopp stod och rann. Perfekt!

Vi tog ut hästarna med en gång och den där mysiga morgonfrukosten vi tänkte ta, fick hoppas över. Våra duktiga medlemmar Carolina och Nicole tog tag i varsin grep och öste ut all halm och ungefär lika mycket vatten, medan jag och Martina skottade snö för fulla muggar.

Ja, då har man haft ofrivillig "högtryckstvätt" på vintern. Kan man kryssa av det!


Det gick ganska smidigt ändå av Carros och Nicoles hjälp! Tack tjejer!


Jag och Martina har packat in varsin julklapp till Kent och Jocke, som ska jobba nu på em. Deras rim låter såhär:


Jocke

"Den är butter

men ändå söt

så stoppa den i käften

ditt nöt!"

 

Kent

"Den är till din knopp

men det är ej en luva

Hos dig sitter den löst

så du måste skruva!"

 

Någon som kan gissa vad det är? Svaret får ni efter jul. Man vet ju aldrig om de läser här.

 

Jag vill passa på att önska alla en riktigt GOD JUL!

 

Karro på Almvik


 


 
ANNONS
 
Ingen bild

Annika

23 december 2010 12:40

Jag klarar inte rimmen iaf. Tur vi inte har börjat med det hemma hos mig.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Almviks 4H - 16 april 2013 21:55

Vi försöker skriva så mycket som möjligt på bloggen om det har hänt något kul på gården, eller om något spännande ska ske. Vill ni däremot följa vår verksamhet och se bilder lite oftare från gården, kan medlemmar, ideella och andra 4H-tokiga människo...

Av Almviks 4H - 16 april 2013 21:22

Det är mycket på gång nu på gården. Det fixas och donas. Vi rensar ut gamla saker som vi inte behöver. Hemsidan håller på att göras om och kommer snart ut. Många djur har fått ungar och fler är på väg.  Med det fina vädret kommer besökarna, som i s...

Av Almviks 4H - 19 mars 2013 10:53

Påskutflykt Var?         Vellingeblomman och Vanningen i Vellinge När?         Ons 27 mars kl. 9:30 på Almviks 4H, hemma senast 16:30 Kostnad:   20 kr, inkl badinträde och bilfärd Anmälan: senast mån 25 mars, via telefon 040 - 19 00 00 av för...

Av Almviks 4H - 13 mars 2013 21:16

  Spa-helgen i Hörby, började med ett mål pastasallad på Råbyhills vandrarhem. Därefter besökte vi Lågedammsbadet, där vi först fick prova på aromsittning i bastun.     Efter 10 minuters varm och skön doft av ylangylang, som skulle vara lugnan...

Presentation

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20 21
22
23 24
25
26
27 28 29 30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Malmö 4H-krets med Blogkeen
Följ Malmö 4H-krets med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se