Malmö 4H-krets

Alla inlägg under september 2010

Av Almviks 4H - 13 september 2010 20:26

Bocken Oliver på Almvik håller sig alltid framme då det kommer fram kameror. Idag fick han besök från folk från Lundakarnevalen. De ville filma kändisen och intervjua honom. Filmen kommer att spelas upp under deras "Tack-fest". Eftersom de i Lund alltid brukar spexa till det, föreslog jag att de kanske skulle filma en tacka istället, i och med att det var "TACK"-fest (haha), men de ville ha Oliver, eller Bill som han då hette då han stod och sålde biljetter (Bill Get) inför Lundakarnevalen. Hans kompis baggen Floyd, eller Billjetta som han fick heta idag, haha, fick också vara med på ett hörn. Ska bli intressant att se den där filmsnutten!

 

Imorron mellan 9-16 kommer Oliver stå och skriva autografer i hagen.

Välkomna!   

 

/ Almviks-Karro

ANNONS
Av Almviks 4H - 13 september 2010 09:55

Jag har inte varit inne på bloggen på några dar och vad upptäcker jag. Karro x 2 har blivit riktigt flitiga bloggare så kul.


Själv har jag några dagars ledighet och njuter i fulla drag.


Ni har väl inte missat att det är 4H-dagen på lördag. Både Oxie och Almvik har öppethus med många roliga saker på programmet. Gå in o kika på deras hemsidor.


Föreningarnas dag i folkets park verkar också ha fungerat bra.


Har kopierat några rader från Almviks Karro.


Tack alla som hjälpte till med att dela ut våra fina gröna ballonger och all information om gårdarna på Föreningarnas Dag. Det var helt grönt med ballonger i hela Folkets Park! Fåren blev helt slut efter dagens pass. En ko och en gris var på rymmen, populära som vanligt och kanske man får se en skymt av dem i tidningen, haha. Vi hade verkligen tur med vädret. Och gissa vem som vann ett jättechoklad? Igen!! Jo, Minoo

ANNONS
Av Almviks 4H - 7 september 2010 23:51

Idag har man tjänstgjort som brevbärare i Oxies villakvarter. Lappar om Minidax, samt reklam om 4H-dagen har delats ut. Jag är ganska nöjd med min insats idag. Inte helt fel med lite cykelmotion och frisk luft!


Passa på att umgås med Ditt barn!

Minidax är för barn mellan 4-7 år, som är galen i djur, vill lära sig mer om dem, eller kanske vill få bort sin djurrädsla. Vi går lugnt och varsamt fram, studerar dem, klappar dem och lär sig mer om varje djurart.

Vid varje tillfälle ägnar vi oss åt ett djurslag, där vi även varvar med praktiska aktiviteter såsom bakar, pysslar, leker m.m Mamma eller pappa och mindre syskon är Välkomna att närvara.

Tisdagar kl 15:30-16:30 på Oxie 4H-gård, start 28 sep  

Torsdagar kl 15:30-16:30 på Almviks 4H-gård, start 30 sep

280 kr/barn för 8 ggr

Gratis för medlemmar!

Fåtal platser!

 

Ideella sökes till Föreningarnas Dag!

Vi söker Dig som vill hjälpa till nu på söndag den 12 september, då det är Föreningarnas Dag i Folkets Park kl 11-16.

Vi behöver representanter från både Oxie och Almvik, då vi ska göra reklam för vår fantastiska förening genom att dela ut information om vår verksamhet, samt 4H-ballonger. Almviks Gutefår kommer att vara på plats och det finns tillfälle att prova på att karda ull.

 

Vi Du hjälpa till? Hör av Dig med en gång till gårdarna.

Almvik 040-19 00 00

Oxie 040-54 55 85

 

Tack för mig / Almviks-Karro

 


Av Almviks 4H - 1 september 2010 23:03

Vi borde gå ut fler gånger med det här med nedläggningen av 4H-gårdarna. Idag har vi haft 10 medlemmar på Almvik, en annan dag var där 18!! Jättekul att det sprider sig och många tar med sig en kompis för att prova på livet på landet!

 

Passa på att värva en medlem och få en biobiljett, som delas ut på 4H-dagen den 18 september. På senaste tid har vi fått många nya medlemmar som har hittat världen på bondgården. Bli medlem Du också och var med i gemenskapen!

 

På Almvik har vi börjat med kvällsöppet igen, där vi på tisdagar har Mat o Bak kl 17:00-19:30. På torsdagarna (17:00-19:30) har vi 4 olika teman; HÄST i september, PYSSEL i oktober, MYS i november, samt JUL i december. Vad som sker informerar jag om vid ett annat tillfälle.

Kram på Er Alla!   

/Karro på Almvik

Presentation

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Malmö 4H-krets med Blogkeen
Följ Malmö 4H-krets med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se