Malmö 4H-krets

Direktlänk till inlägg 29 juli 2010

Länsläger

Av Almviks 4H - 29 juli 2010 17:07

Jag är nu hemma eften en helg i Norra sandby vid kallsjön!


Vi var 20 pers som var med på lägret! Alla av olika kön, åldrar och funktionshinder! Det är härligt med 4H alla får vara med oavsett om man inte kan gå eller kanske har någon sjukdom av något slag, alla får vara med och alla respekterar alla! Otroligt härligt!


Vi hade i varje jätte roligt! Första dagen badade vi massor! sedan lagade vi spagetti och köttfärsås på stormkök! på kvällen poppade vi popcorn på brasan och grillade korv!.


På lördagen hade vi naturstig på cykel, vi cyklade över 2 mil, den yngsta tjejen som var med fick cykla så långt hon orkade sedan fick hon åka på Henrys cykel och den som hade problem med att cykla  blev körd i bil runt :) När vi kom tillbaka var många otroligt trötta och gnälliga! Då gjorde vi pasta sallad som det åts otroligt mycket av!


Det småregnadde hela tiden men det var ganska skönt för man blev jätte varm! på kvällen grillade vi potatis, morötter och lök i folie och hade grillad flintastek till! det var riktigt gott! Senare på kvällen grillade vi bananer med choklad. Vi badade även denna dag dock så var det otroligt mycket kallare!


När vi vaknade i morse hade det regnat jätte mycket och det var väldigt mycket vatten på presseningen men det tog Birger och fixade! Det regnade i varje fall inte in! VI tog det ganska lungt idag och gick upp vid kvart i 9 och åt frukost sedan hade vi 4-kamp. Vi skulle äta knäckebröd med kniv och gaffel och vi skulle bygga så högt vi kunde med knäckebröd, gå krabbgång och ta så många tvättklämmor man kunde. Det sista var stoppa ner en penna i en flaska som man hade i ett snöre runt magen. Min grupp vann 2/4 :D


 Sedan grillade vi hamburgare, som var riktigt goda! man var ju jätte hungrig. Och efter det åt vi glassbåtar och kakor. Sedan körde Johan mig, jasse och Erika till tåget :D


Anna Ranvide


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Almviks 4H - 16 april 2013 21:55

Vi försöker skriva så mycket som möjligt på bloggen om det har hänt något kul på gården, eller om något spännande ska ske. Vill ni däremot följa vår verksamhet och se bilder lite oftare från gården, kan medlemmar, ideella och andra 4H-tokiga människo...

Av Almviks 4H - 16 april 2013 21:22

Det är mycket på gång nu på gården. Det fixas och donas. Vi rensar ut gamla saker som vi inte behöver. Hemsidan håller på att göras om och kommer snart ut. Många djur har fått ungar och fler är på väg.  Med det fina vädret kommer besökarna, som i s...

Av Almviks 4H - 19 mars 2013 10:53

Påskutflykt Var?         Vellingeblomman och Vanningen i Vellinge När?         Ons 27 mars kl. 9:30 på Almviks 4H, hemma senast 16:30 Kostnad:   20 kr, inkl badinträde och bilfärd Anmälan: senast mån 25 mars, via telefon 040 - 19 00 00 av för...

Av Almviks 4H - 13 mars 2013 21:16

  Spa-helgen i Hörby, började med ett mål pastasallad på Råbyhills vandrarhem. Därefter besökte vi Lågedammsbadet, där vi först fick prova på aromsittning i bastun.     Efter 10 minuters varm och skön doft av ylangylang, som skulle vara lugnan...

Presentation

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Malmö 4H-krets med Blogkeen
Följ Malmö 4H-krets med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se