Malmö 4H-krets

Alla inlägg under september 2009

Av Almviks 4H - 10 september 2009 19:59

Jag kan bara hålla med Annika att den nya insidan är väldigt krånglig att lära sig blogga på. Jag har just kommit hem från dagens Mat och Bak. Lovade medlemmarna fina bilder på sidan. Dessvärre är jag tvungen att bryta det löftet. Jag har just betalt 24 kronor för att ladda upp bilder och inte ens med det priset gick det. Tyvärr. Jag ska skicka bilderna till Annika så hoppas vi att hon kanske vill lägga in dem imorgon istället?


Idag var det som sagt Mat & Bak. Vi blev 13 personer. Dagens uppgift var att laga fruktsallad. Smask. Så duktiga ni var allesammans.

Vi använde oss av banan, äpple, melon, passionsfrukt, apelsiner, mango, anannas och toppade med lite vaniljglass. O vad gott det blev. Som vanligt hjälpte äldre de små. En liten eloge till Terese som dukade helt själv idag. Hon satte till och med servetter fint i glasen. :)


Det är kul att se det stora intresse gruppen har skapat bland nya medlemmar. Självklart har vi gamla medlemmar med som varit med några terminer nu men man märker av att det kommer också fler och fler nya. Jätteroligt!


Tänk på, alla Mat & Bakáre att nästa vecka är extra möte då vi gör muffins till 4H dagen och om två veckor när vi lagar lasagne blir det möte på onsdagen istället för torsdagen för tyvärr blev jag superupptagen på annat håll. Första gången på två terminer så jag hoppas jag blir förlåten!


Imorgon är sista dagen för anmälan till nästa veckas aktiviteter så bara ring ring ...ANNONS
Av Almviks 4H - 9 september 2009 16:13

 

 

RIDNING & HÄSTVÅRD


Kul för alla åldrar. Vill Du vara med nästa onsdag så anmäl Dig senast fredag denna veckan på telefon 040 - 54 89 45.


Ps. Ni ser att Folke också fick vara med va?

ANNONS
Av Almviks 4H - 8 september 2009 21:49

Nu är bloggens insida helt förändrad, jag hoppas de inte plockat bort alla mina bilder som jag betalt för att lägga ut. Ska försöka lära mig det här men det tar kanske lite tid. Hoppas Ni följer bloggen under mina tappra försök iaf. / Annika

Av Almviks 4H - 7 september 2009 16:21


Det luktar så gott i hela huset, Karolina har bakat kärleksmums till 4H-dagen, Lasse är ute o kör häst o vagn tillsammans med ett gäng entusiastiska 4H-are. Kom 2 st nya o ville bli medlemmar idag, så kul.


Jenny var inom o gav mig lite bilder från föreningarnas dag i Folkets park i lördags.


Har Du lust o hjälpa till och måla stallet så kontakta Karolina, vi får den nya färgen på onsdag.

Av Almviks 4H - 6 september 2009 15:17

Av Almviks 4H - 5 september 2009 17:44

Idag var det Föreningarnas dag i Malmö Parken. Det var visst barnloppis samtidigt så det var vädret till trots rätt mycket folk.

Trots att det regnade och var kallt i perioder var värmen stor i gänget som representerade 4H borta bredvid arken.

Tre barn var också med och hjälpte till att informera och dela ut bra information om gårdarna och dess verksamhet.


Caroline och Minoo (förlåt om det är felstavat) fick ballonger i obegränsad mängd i ett annat stånd som de blåste upp och skrev 4H på och delade ut :)

Det var många som tyckte det var ett trevligt inslag att baggarna (bagg-lamm) med stora vackra horn, från Almvik, var med. Det lockade många nyfikna ansikten.


Jenny hade en mössa i kardad ull på sig och demonstrerade för de som ville se eller prova, hur man kardade ull.


En väldigt trevlig dag med bus och skratt!

//Malin R

Av Almviks 4H - 4 september 2009 19:40Föreningarnas Dag den 5 sep kl 11-16.30 i Folkets Park! Oxie- och Almviksfolk - be there!

Av Almviks 4H - 4 september 2009 13:11

Tack Malin,


För att Du bloggat när jag varit på kurs i Kiruna, jag lovar att Ni ska få se få höra mer om kursen o resan till Kiruna när jag fått lite bilder därifrån. Du får gärna skriva lite om föreningarnas dag i morgon också, jag såg att Du ska dit. / Annika


Ps. Det är Malin till höger, tänk att det är mindre än 4 måndader till jul, hoppas Du kommer o hjälper till i år igen Alexandra!

Presentation

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Malmö 4H-krets med Blogkeen
Följ Malmö 4H-krets med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se