Malmö 4H-krets

Direktlänk till inlägg 18 juli 2009

En varm fredag

Av Almviks 4H - 18 juli 2009 01:33

Ja, vad kan man skriva såhär en fredagsnatt om dagen på Oxie 4H?


Jag har funderat en stund och det som främst slår mig är värmen! Hur djuren kan göra slut på ett helt badkar med vatten på bara några timmar... De dricker fantastiskt bra i sommarvärmen. Inte alls som barnen jag håller på att tjata på, i min omgivning om att de måste dricka för att hålla jämn vätskebalans och passa sig för värmeslag.


Snart är skrubbningen av häststallet klart. Ni kan tro folk har jobbat där inne. Själv har jag idag plockat (tömt) svarta vinbärsbusken i odlingen, bevattnat och påbörjat rensning mellan plattorna inne på odlingsområdet. Solen stekte och det var VARMT. Ute på parkeringen hörde jag Emil och Niklas snickra på lådbilen Emil byggt under några år. Egentligen gör han det hemma men han ville inte alls missa ponnyridningen så det var väl bäst att ta den med sig...eller?


De var även idag ett flertal barn/ungdomar som red på både Prisma och Mitzi. Caroline har inte riktigt vågat satsa sista året sedan hon kom på att hästar har en egen vilja och det gäller att visa vem som bestämmer... Men idag tom travade hon, på Prisma. HÄRLIGT!!! Sedan frågade Lina om Caroline ville galoppera om hon sprang med. "jaa", svarade Caroline ivrigt. Så gjorde de så. Caroline har gått med ett brett leende sedan dess.


En besökare på gården förklarade för en anställd i veckan att det ser ut som om vi har ett väldigt roligt jobb, att jobba på just 4H. Det ser ut som om vi har så kul! Vet ni vad? Personen i fråga hade helt rätt!!! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Almviks 4H - 16 april 2013 21:55

Vi försöker skriva så mycket som möjligt på bloggen om det har hänt något kul på gården, eller om något spännande ska ske. Vill ni däremot följa vår verksamhet och se bilder lite oftare från gården, kan medlemmar, ideella och andra 4H-tokiga människo...

Av Almviks 4H - 16 april 2013 21:22

Det är mycket på gång nu på gården. Det fixas och donas. Vi rensar ut gamla saker som vi inte behöver. Hemsidan håller på att göras om och kommer snart ut. Många djur har fått ungar och fler är på väg.  Med det fina vädret kommer besökarna, som i s...

Av Almviks 4H - 19 mars 2013 10:53

Påskutflykt Var?         Vellingeblomman och Vanningen i Vellinge När?         Ons 27 mars kl. 9:30 på Almviks 4H, hemma senast 16:30 Kostnad:   20 kr, inkl badinträde och bilfärd Anmälan: senast mån 25 mars, via telefon 040 - 19 00 00 av för...

Av Almviks 4H - 13 mars 2013 21:16

  Spa-helgen i Hörby, började med ett mål pastasallad på Råbyhills vandrarhem. Därefter besökte vi Lågedammsbadet, där vi först fick prova på aromsittning i bastun.     Efter 10 minuters varm och skön doft av ylangylang, som skulle vara lugnan...

Presentation

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Malmö 4H-krets med Blogkeen
Följ Malmö 4H-krets med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se