Malmö 4H-krets

Alla inlägg under april 2009

ANNONS
Av Almviks 4H - 12 april 2009 13:03

Solen visar sin skönaste sida även idag, har tagit 2 dagars minisemester i Malmö och har precis kommit hem med bussen. Många tycker nog jag är tokig som kan tycka att 2 dagar i Malmö kan vara semester, speciellt som jag faktiskt jobbar där. Men att sitta vid kanalen, lyssna på ett ungt jazzband och äta den första Rönneholmsglassen är hur mysigt som helst. Dessutom har jag lyckats gå 2 dygn i Malmö  utan att har sett en enda 4H-are så långt ögat har nått. Däremot hann jag knappt innanför dörren här hemma förrän jag fick både jobb sms och jobb msn.


Nu ska jag iaf ut i solen och fika och sedan blir det utfärd & middag på hemlig ort med morsan, hennes kusin & min nästkusin. Inte värt o skriva mer här, det ska ju va hemligt.

ANNONS
Av Almviks 4H - 11 april 2009 18:01Hoppas Ni alla njutit lika mycket av påsksolen idag som jag har gjort.


Ha en fortsatt trevlig helg!


Kram Annika


Ps. Påskharen kom med 4 chokladpraliner till mig idag.Av Almviks 4H - 10 april 2009 09:59

Solen skiner över Skåne den här långfredagsmorgonen, för ett år sedan hade vi mer eller mindre snöstorm men oj vad jag gillar VÅREN!


När jag var hos frissan igår berättade hon att hennes lilla son hade ringt på väg hem från fjällen och frågat överlyckligt "Mamma kommer påskharen idag?"


Nu är min fråga till Er läsare, när kommer påskharen egentligen? Hemma hos oss så var det alltid tuppen som kom med ägg och jag har för mig att han inte kom förrän på påskafton.


God långfredag


Annika


Ps. Ni glömmer väl  inte tårttävlingen på Almvik nästa söndag.

Av Almviks 4H - 9 april 2009 15:16

Idag finns det dubbel anledning att säga Grattis


Först till David Rönn som vann 2 biljetter till kattutställningen för sitt fina namn till kalven som nu heter RÅMI.


Tack till Emelie, Emma o Denniz som varit ledare på övernattningen i Oxie i natt, Ni har nog inte sovit speciellt mycket då jag vet att Ni hade mycket på programmet. Grillning, påskbakelser med mat & bakgruppen, brännboll, pyssel mm.


Det andra grattiset går till Kent som fyller jämt idag, han har smitit från allt firandet, men vi är nog precis lika duktiga på att fira nån annan dag så Du är inte säker. Hoppas Du har haft en riktigt mysig dag i alla fall.


Ps. Jag har inte sett en enda påskkärring idag.
Av Almviks 4H - 8 april 2009 07:40

Ni glömmer väl inte lämna in förslag på namn till mig senast kl 12.00 på Almviks 4H-gård idag, sen blir det dop kl. 15.

Av Almviks 4H - 7 april 2009 16:16

Nu har kon Ronja på Almvik fått sin lilla kalv, de blev en pojke. Vill Du vara med och ge honom namn så måste Du lämna in ditt förslag senast kl 12.00 i morgon onsdag på Almviks 4H-gård, sen blir det högtidligt dop kl. 15.00Av Almviks 4H - 7 april 2009 13:43

Pratade precis med Karro på Almvik och Ronja håller på att föda sin lilla kalv ute i hagen, hon vägrade gå in. Återkommer med mer info senare.

Presentation

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15
16
17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Malmö 4H-krets med Blogkeen
Följ Malmö 4H-krets med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se