Malmö 4H-krets

Direktlänk till inlägg 21 april 2009

Dagens från Annika & Malin

Av Almviks 4H - 21 april 2009 15:11I morgon är det mat & bak, jag har redan glömt vad de skulle göra, fruktsallad var det i alla fall inte. / Annika


MInidaxgänget plockade ett stort fång maskrosor till stackars Karro som har nackspärr, de är för härliga våra 4-6 åringar. / Annika


Malins tankar


Igår var det Valborgsmöte. En rolig stund på gården. Man hör så mycket kul kommentarer från barn. De är ju så spontana. Så anstränger man sig själv för att säga rätt saker och vara ett gott föredöme. Bara igår gjorde jag två dunder-grodor på mötet. Jaja. Barnen verkade inte märka dem och jag lärde mig till nästa gång.


Barnen på mötet fick lägga fram önskemål om vad de ville hjälpa till med på Valborg. Fiskedamm och korvgrillning stod högt på listan bland de yngre. I den äldre skaran kom inomhusaktiviteter högt på listan, som tex café. Valborg brukar jag tycka är superkul på gården.


I år kan tyvärr inte mamma, min syster och hennes man närvara. Lite tråkigt men så är det ibland.Om jag får lov ska jag försöka lägga upp lite information om förberedelserna inför Valborg i helgen. Man tror ju att det är så enkelt och att man bara slänger in en massa folk här och där... Nä, det tror man kanske inte, men det är en större affär än man kan tro.


Får se om jag kan få lite info ur Karro eller annan personal i veckan. Nu ska det jobbas hårt med Valborg.


Jag satt själv på mötet igår och hörde Karro säga "nästa vecka". Jag höll väl på att svimma!! Vaddå nästa vecka?? Det är ju sista april!! Nästa vecka med andra ord. Gud vad tiden går fort plötsligt!


Nu ska jag snart gå och jobba lite igen. Tror det ska vara studiebesök idag! Jobba jobba ungar, så står jag här i en hörna och tittar på... ler... inte riktigt men ungefär så... "Nu kommer korna! Vem vill hålla? Ni tre? oK, kom här då! Inte du Karro!!! Du får hålla så ofta ändå... skrattar... Nu kommer fååååren. Stå vid sidan!!! "


Jodå. När jag läste ekonomi kunde jag väl aldrig tro jag skulle landa på en gård ute på landet... Men vi har så himla kul!!! Kanske meningen med livet? Vem vet?? / Malin R
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Almviks 4H - 16 april 2013 21:55

Vi försöker skriva så mycket som möjligt på bloggen om det har hänt något kul på gården, eller om något spännande ska ske. Vill ni däremot följa vår verksamhet och se bilder lite oftare från gården, kan medlemmar, ideella och andra 4H-tokiga människo...

Av Almviks 4H - 16 april 2013 21:22

Det är mycket på gång nu på gården. Det fixas och donas. Vi rensar ut gamla saker som vi inte behöver. Hemsidan håller på att göras om och kommer snart ut. Många djur har fått ungar och fler är på väg.  Med det fina vädret kommer besökarna, som i s...

Av Almviks 4H - 19 mars 2013 10:53

Påskutflykt Var?         Vellingeblomman och Vanningen i Vellinge När?         Ons 27 mars kl. 9:30 på Almviks 4H, hemma senast 16:30 Kostnad:   20 kr, inkl badinträde och bilfärd Anmälan: senast mån 25 mars, via telefon 040 - 19 00 00 av för...

Av Almviks 4H - 13 mars 2013 21:16

  Spa-helgen i Hörby, började med ett mål pastasallad på Råbyhills vandrarhem. Därefter besökte vi Lågedammsbadet, där vi först fick prova på aromsittning i bastun.     Efter 10 minuters varm och skön doft av ylangylang, som skulle vara lugnan...

Presentation

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15
16
17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Malmö 4H-krets med Blogkeen
Följ Malmö 4H-krets med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se