Malmö 4H-krets

Direktlänk till inlägg 19 april 2009

Tack!!!!

Av Almviks 4H - 19 april 2009 21:17

Tack till Er som hjälpte till på Hälsodagen i Oxie igår.


Som vanligt har Malin skrivit nåt trevligt i sin blogg som jag har saxat.


Det var en stund innan jag och Caroline gick för att få klar Prisma (fjording) på 4H till Oxies Hälsodag så Emil fick ha en timmes egen tid innan hela gänget kom med häst och allt för att hämta honom vid dörren...

Solen sken och det var riktigt mysigt. Axel och Siri kom också till gården och hjälpte till med förberedelserna. Karro och Elin hade redan jobbat på en stund. I Samlad trupp gick vi med Prisma till centrum. Lite kul att gå med denna stora (D-ponny) genom radhus-områdena där alla människor spärrar upp ögonen när man kommer.


Alla barn lämnade ut informationsblad i en väldig fart i centrum och jag var först ut med ponnyridningen. Prisma var väldigt störd av flugorna som kom och ryckte seriöst på huvudet vid många tillfällen.


Jag började med "våra" barn på Prisma så jag skulle se att det fungerade innan nyanlända fick prova på. På ¨något sätt lyckades jag få in handen under ett stort spänne i trälset just när Prisma ryckte till för flugor och AAAAAAAAAAAJ. Min hand gör så ont! Svullen och blå. Höger också! Gud vad ont jag har. Jag fick ta i med vänster sen istället. Många barn fick rida. Inte minst våra 4Háre, till deras stora förtjusning.


Idag fick vi tom upp Stig Bergström på hästryggen!! Inte illa för klubbens nye ordförande!! Första gången var det lite kul att se honom, likt Bambi, kravla sig upp på hästryggen... Någon timme senare på försök nummer två gick det mycket bättre. Jag VET att det är svårare än det ser ut men det är lite kul att retas! Hade varit lite lättare med stigbyglar (Stig-byglar*hahaha*)

Om jag lyckas kommer det in någon bild på Stig i sadeln snart. / Malin R

 
ANNONS
 
Malin

Malin

19 april 2009 21:40

NU förstår jag hur du menar med styckena!! Kram

http://www.queenbi.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Almviks 4H - 16 april 2013 21:55

Vi försöker skriva så mycket som möjligt på bloggen om det har hänt något kul på gården, eller om något spännande ska ske. Vill ni däremot följa vår verksamhet och se bilder lite oftare från gården, kan medlemmar, ideella och andra 4H-tokiga människo...

Av Almviks 4H - 16 april 2013 21:22

Det är mycket på gång nu på gården. Det fixas och donas. Vi rensar ut gamla saker som vi inte behöver. Hemsidan håller på att göras om och kommer snart ut. Många djur har fått ungar och fler är på väg.  Med det fina vädret kommer besökarna, som i s...

Av Almviks 4H - 19 mars 2013 10:53

Påskutflykt Var?         Vellingeblomman och Vanningen i Vellinge När?         Ons 27 mars kl. 9:30 på Almviks 4H, hemma senast 16:30 Kostnad:   20 kr, inkl badinträde och bilfärd Anmälan: senast mån 25 mars, via telefon 040 - 19 00 00 av för...

Av Almviks 4H - 13 mars 2013 21:16

  Spa-helgen i Hörby, började med ett mål pastasallad på Råbyhills vandrarhem. Därefter besökte vi Lågedammsbadet, där vi först fick prova på aromsittning i bastun.     Efter 10 minuters varm och skön doft av ylangylang, som skulle vara lugnan...

Presentation

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15
16
17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Malmö 4H-krets med Blogkeen
Följ Malmö 4H-krets med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se