Malmö 4H-krets

Alla inlägg under mars 2009

Av Almviks 4H - 9 mars 2009 16:37

Idag har jag sett massor av snödroppar och vintergäck som blommar, även om man än en gång fick skapa rutorna på bilen i morse.


Ett annat säkert vårtecken är att trädgårdsmässorna börjar, vi har möjlighet att få dela ut 4H information på trädgårdsmässan i Malmö nu den 13-15 mars, har Du möjlighet att avsätta någon/några timmar till detta så slå mig en signal på telefon 040 - 54 89 45. Det brukar vara jätteroligt att stå på sådana mässor.


http://www.sydevent.se/tradgardsliv/

ANNONS
ANNONS
Av Almviks 4H - 7 mars 2009 15:29

Ni tycker kanske det är alldeles för tidigt för semestertips, men jag drömmer om semester varje dag. Semester för mig behöver inte vara en lång resa till något exotiskt land. De kan lika gärna vara en liten utflykt någonstans i Skåne.


Här följer två favoritställen:

Cillas cottage i Anderslöv www.cillascottage.se


Humlalyckan utanför Rickarum http://www.humlalyckan.se/


Vill Du trots allt åka utomlands så måste jag få slå ett slag för det Nordiska 4H-lägret i Norge i sommar, naturen där verkar helt otrolig.

Av Almviks 4H - 6 mars 2009 22:57

Jag har ett gäng bloggar som jag läser regelbundet, de kan väl delas upp i olika kategorier


* Vänner

* Föreningsbloggar - folk som vill någonting, att göra sin ort till en bättre plats att bo på, meningsfull fritid osv.

* Coatching


Idag hittade jag ett av de "meningslösaste" inläggen som visade en kväll i Hörby, personen i fråga har ingen direkt anknytning till Hörby utan hade väl bara hittat det på youtube.


Har Du inget annat för Dig så kan Du ju gå in o kika

 http://www.youtube.com/watch?v=egHzX1uyzkI


Ja lovar att så ska inte jag tillbringa min helg i alla fall, fast det är säkert dem jag hör ibland på nätterna. Vill man hålla på med motorer o ljudvolymer då kan jag istället rekommendera tractorpulling, den här helgen är ett gäng svenskar på tävling i Holland. www.stpk.seAv Almviks 4H - 4 mars 2009 15:35

Min tandläkare Bengt var här häromdan, han drog ut en tand på mig, visst är det konstigt att det är mycket billigare för oss Åsnor och gå till tandläkare än det är för människorna.


Ja tycker verkligen att de är mysigt att våren är på väg, vi väntar en massa djur här på gården lamm, griskultingar, killingar o kalvar, de är så spännande varje dag just nu. Undras om vi aldrig kommer o få ett litet åsneföl här på gården, de vore ju inte mer än rätt att de kommer en åsna o tar över efter mig när jag blir gammal, men ni vet väl att jag är väldigt fåfäng o känner mig inte alls gammal, även om Bengt sa att de här med tänderna får man räkna med vid min ålder......


Hörde på radion idag att tranorna synts vid Hornborgarsjön o att tussilagon blommar så äntligen är det VÅR!!!!

Av Almviks 4H - 3 mars 2009 13:54Så här ser årets killingar ut, men de e fortfarande världens sötaste eller hur?


Det finns massor av fina bilder på dem på Almviks hemsida www.almviks4h.se


Presentation

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Malmö 4H-krets med Blogkeen
Följ Malmö 4H-krets med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se