Malmö 4H-krets

Direktlänk till inlägg 26 december 2008

Sist ut på 5 snabba om julen

Av Almviks 4H - 26 december 2008 22:04

Sist ut på 5 snabba om julen är våra gårdsföreståndare Karolina Erixon och Karolina Salbut och en ny medlem vid namn Paulina (hon har inte hunnit fastna på bild än).


Vad har Ni önskat Er i julklapp?


KE  Ingenting detta året faktiskt! Jag blir glad av vad jag får. Vill helst att jag ska bli ordentligt frisk från den rejäla förkylningen jag har fått. Annars är traditionen att skriva önskelista, och den har alltid varit lång, vad jag kan minnas.


KS  Jag önskar mig god hälsa, lugn och ro. Tomten får gärna komma med nått av det jag skrivit på önskelistan, bland annat filmen "Batman: Dark Knight" på dvd


P Egen häst.


Vilken är den bästa jullåten?


KE Bästa jullåten måste nog vara "Last Christmas". Det är en klassiker! Annars finns det många fina, mysiga jullåtar.KS Det finns många sköna jullåtar, men jag tycker nog mest om "Last Christmas" med gruppen Wham! och även låten "All I want for Christmas is you" med Mariah Carey.


P Last Christmas  


Har Ni klätt julgranen? (frågan ställdes i söndags/måndags)


KE Julgranen handlades in för en vecka sedan ungefär och den blev klädd med en gång av hela familjen. Röda kulor är ett måste! Annars är det fritt fram att hänga upp vad man känner för - barnens smällkarameller och annat julpyssel och så givetvis guldstjärnan i topp!


KS Julgranen kommer stå vackert klädd i vardagsrummet den 23/12


P Ja i söndags.


Vad Kan Ni inte vara utan i jul?


KE  Det första som jag kom att tänka på, var min brors hund Zina, en schabrador. Tyvärr blir det nog sista julen med henne. Annars är nog Tomten det viktigaste tror jag.


KS  Julmaten! Det polska julbordet bjuder på massa godheter och det bästa är våra piroger med svamp- och surkålsfyllning.


P  Julklappar


Jultraditioner?


KE Det är mycket som hör julen till; gran, tomte, Kalle Anka, all god mat och att alla är samlade, kanske spela något roligt spel.


KS  Julfirandet hemma med pappa, mamma och syster samt nästkusinen. Övriga juldagar spenderas med vänner och bekanta. I år blir det Ronja Rövardotter lagom till lunch på julafton och klockan 15 är det Kalle Anka som gäller  Runt 17, 18 tiden sätter vi oss ner för att äta därefter brukar tomten komma på besök! Mot kvällen är det julgottis och juldrycksom tas fram.


P Julklappsleken 
 
 
ANNONS
 
Malin (f.d. föreståndare i Oxie)

Malin (f.d. föreståndare i Oxie)

27 december 2008 11:15

ÅHHHH, va söta ni två är =) Saknar er båda ganska mycket faktiskt!

GOD FORTSÄTTNING och ett GOTT NYTT ÅR! önskar jag alla 4H-are
//Många Jul&Nyårskramar på er!

http://riesenjazz.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Almviks 4H - 16 april 2013 21:55

Vi försöker skriva så mycket som möjligt på bloggen om det har hänt något kul på gården, eller om något spännande ska ske. Vill ni däremot följa vår verksamhet och se bilder lite oftare från gården, kan medlemmar, ideella och andra 4H-tokiga människo...

Av Almviks 4H - 16 april 2013 21:22

Det är mycket på gång nu på gården. Det fixas och donas. Vi rensar ut gamla saker som vi inte behöver. Hemsidan håller på att göras om och kommer snart ut. Många djur har fått ungar och fler är på väg.  Med det fina vädret kommer besökarna, som i s...

Av Almviks 4H - 19 mars 2013 10:53

Påskutflykt Var?         Vellingeblomman och Vanningen i Vellinge När?         Ons 27 mars kl. 9:30 på Almviks 4H, hemma senast 16:30 Kostnad:   20 kr, inkl badinträde och bilfärd Anmälan: senast mån 25 mars, via telefon 040 - 19 00 00 av för...

Av Almviks 4H - 13 mars 2013 21:16

  Spa-helgen i Hörby, började med ett mål pastasallad på Råbyhills vandrarhem. Därefter besökte vi Lågedammsbadet, där vi först fick prova på aromsittning i bastun.     Efter 10 minuters varm och skön doft av ylangylang, som skulle vara lugnan...

Presentation

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Malmö 4H-krets med Blogkeen
Följ Malmö 4H-krets med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se