Malmö 4H-krets

Direktlänk till inlägg 23 april 2008

Onsdagstankar

Av Almviks 4H - 23 april 2008 11:16

Vad gör jag en helt "vanlig" onsdag....


Vaknade rätt sömnig eftersom Oxie 4H-klubb hade styrelsemöte igår kväll. Beger mig till länsexpeditionen i Hörby för att skriva & trycka valborgs/dagläger lappar som skall delas ut i Oxie.


Smiter inom på macken för att lösa ut biljetter till Sanna Nielsens konsert i maj.


Kommer till Oxie och vägen är som vanligt blockerad av lastbilar och stora maskiner som försöker få till de nya tomterna som ligger granne med gården. Det vore kul om det blir många barnfamiljer som flyttar in. Väl inne på gårdsplanen möts jag av hästskötarna som borstar o ryktar, ser riktigt mysigt ut i vårsolen.


Öppnar datorn, läser mailen och funderar på vad dagens blogg skall handla om......... och här sitter jag och skriver.......


Egentligen skulle vi gått på Fritidsförvaltningens obligatioriska kassörsutbildning i eftermiddag men den är inställd pga sjukdom. Så nu har jag helt plötsligt fått en eftermiddag till förfogade så nu är det bara att sätta fart, jag skall ut och sätta upp valborgsaffischer, skriva protokoll, besöka Almviks 4H-gård, köpa kopieringspapper & färg till skrivaren mm och i kväll blir det tjejmiddag.


I morgon bidrar Linda Hansson från Gislöv med sin IFYE-berättelse då hon besökte Island förra sommaren.
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Almviks 4H - 16 april 2013 21:55

Vi försöker skriva så mycket som möjligt på bloggen om det har hänt något kul på gården, eller om något spännande ska ske. Vill ni däremot följa vår verksamhet och se bilder lite oftare från gården, kan medlemmar, ideella och andra 4H-tokiga människo...

Av Almviks 4H - 16 april 2013 21:22

Det är mycket på gång nu på gården. Det fixas och donas. Vi rensar ut gamla saker som vi inte behöver. Hemsidan håller på att göras om och kommer snart ut. Många djur har fått ungar och fler är på väg.  Med det fina vädret kommer besökarna, som i s...

Av Almviks 4H - 19 mars 2013 10:53

Påskutflykt Var?         Vellingeblomman och Vanningen i Vellinge När?         Ons 27 mars kl. 9:30 på Almviks 4H, hemma senast 16:30 Kostnad:   20 kr, inkl badinträde och bilfärd Anmälan: senast mån 25 mars, via telefon 040 - 19 00 00 av för...

Av Almviks 4H - 13 mars 2013 21:16

  Spa-helgen i Hörby, började med ett mål pastasallad på Råbyhills vandrarhem. Därefter besökte vi Lågedammsbadet, där vi först fick prova på aromsittning i bastun.     Efter 10 minuters varm och skön doft av ylangylang, som skulle vara lugnan...

Presentation

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Malmö 4H-krets med Blogkeen
Följ Malmö 4H-krets med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se